història d'igesport

 

El grup Igesport es va fundar el 5 de gener de 1993 per Paco Segura. Amb una àmplia experiència avalada per anys de responsabilitat als Ajuntaments de Barcelona i de l'Hospitalet de Llobregat , com a Director d'esports, i després d'havent estat directiu en diversos projectes en el Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona '92, va iniciar aquest projecte amb voluntat de prestar un servei de qualitat a la ciutadania i seguir creixent professionalment en el món empresarial a Espanya.

Durant aquests més de 25 anys Igesport ha format part i ha gestionat diferents projectes en l'àmbit del sector públic així com projectes privats en el territori Espanyol. Va participar en la fundació i creació del grup O2 i el desenvolupament de centres concessionats de Holmes Place.

De l'any 2001 al 2012 Igesport va col·laborar, com assessor d'estratègia de negoci i en gestió esportiva,  en projectes de nova creació de centres esportius de luxe a Santiago de Xile, Bogotà i Lima.

L'any 2010 Paco Segura entra com a membre del Consell d'Administració de Duet Sports així com assumeix el càrrec de Conseller Delegat. El Grup Igesport ha participat en la fundació i en l'accionariat des de l'inici del projecte. Actualment Duet Sports és un dels grups empresarials més importants i actius a nivell d'expansió a Espanya, compta amb 9 centres esportius concessionats i 8 centres privats Duet Fit.

historia-1.jpg