Projectes realitzats 

 

Al llarg dels més de 25 anys d'història Igesport ha treballat en diferents projectes esportius a nivell nacional i internacional. 

projectes-duet.png

Duet Sports

DUET SPORTS

Barcelona, Madrid, Palma de Mallorca,  2003- Actualment

 

El grup Igesport ha participat en la fundació i en l'accionariat des de l'inici del projecte. Paco Segura forma part del consell d'administració i actualment és l'actual conseller delegat de la companyia. 

El Grup Duet és actualment un dels grups empresarials més importants i actius a nivell d'expansió en l'estat espanyol i compta amb 10 centres esportius concessionats a Catalunya, Madrid i Mallorca així com 8 centres privats a la ciutat d Barcelona, els centres Duet Fit.

projectes-ces.png

CES 2508

CES 2508 Centre d'alt rendiment

Andorra 2015 - 2017

  

Assessorament en  la creació del centre d'alt rendiment en alçada per esportistes d'elit i professionals. Desenvolupament del pla de negoci, pla econòmic i financer, estratègia de màrqueting i comunicació.

projectes-xile.png

Balthus i Youtopia

BALTHUS I YOUTOPIA

Santiago de Chile, 2001-2012

  

Assessorament en la creació d'una cadena de clubs esportius de luxe de Santiago de Xile.

Desenvolupament del pla de negoci i pla d'apertura per la cadena de clubs esportius Balthus. En la segona etapa del projecte es va desenvolupar un pla de negoci i d'operacions per a una segona cadena de centres esportius, Youtopia, amb un projecte d'expansió per tot Sud-amèrica. 
projectes-o2.png

Grup O2

GRUP O2 WELLNESS

Barcelona, Girona, Sevilla 1999-2003

 

Participació en la fundació i accionariat del Grup O2 Wellness. En aquest projecte es va assumir la direcció general d'operacions en la constitució de la primera fase de la cadena, amb l'apertura dels tres primers centres: Pedralbes, Girona i Sevilla.

projectes-holmes.png

Holmes Place

HOLMES PLACE

Barcelona, 1997 - 2000

 

Titular de la concessió, projecte i obertura dels centres concessionats Europolis Sardenya, Les Corts i Mollet del Vallès. Es van treballar i desenvolupar l'estratègia de creixement de la companyia durant els primers anys en el territori espanyol.